Carte Noua!

 

frame-coperta

O marturisire personala, acum pe piata privata Romaneasca:))))

Detaliile sunt afisate pe pagina Book/Carte:) Pute-ti lasa mesaj privat pe Facebook sau telefon la sora mea Delia la +40 760 562 282 pentru a da comanda, cu numele, adresa si cantitatea de copii:) Imi pute-ti lasa si mie mesaj privat pe Facebook cu aceelasi detalii.

Costul: 30 de lei +11 lei prin rambus transportul (posta) in tara Romania.

Europe: 20 Euro (Inclus transportul in pret).

Pret redus pana la sfarsitul lunii pe paypal. (14 Euro sau 15$, transportul inclus)

 

Rascumparata Prin Iubire-Carte

Transportul inclus in pret. În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini. In pret este inclus si transportul.

€14.00

America: $20 (transportul inclus in pret).

 

Rascumparata Prin Iubire- Carte

Transportul inclus in pret. În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini.

$15.00

Multumesc anticipat 🙂

În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini.

2 thoughts on “Carte Noua!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.