My Book/ Carte Noua pe Piata:)

AVAILABLE IN ROMANIA!

In the Romanian language sold privately in Romania. For a copy, you can contact my sister Delia at +40 760 562 282. Payments can be done through pay pal or regular mail by Rambus. 372 pages.

Price:

Romania: 30 lei + 11 lei mail through Rambus or 5.50 lei regular only with PayPal.

Europe: 14 Euro +13 lei for regular transport from Romania or 25 lei (6.23$, 5.39 Euro) for a tracking code.

SALE prices until the end of the month, shipping is included in the price)-14 Euro or 15$. 

Rascumparata Prin Iubire-Carte

Transportul inclus in pret. În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini. In pret este inclus si transportul.

€14.00

Rascumparata Prin Iubire- Carte

Transportul inclus in pret. În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini.

$15.00

America: $14 + 13 lei regular mail/25 lei for a tracking code.

Leave your address and name via text at 206-458-2233 or+40 760 562 282, or any questions you may have.

A Kindle version coming soon.

Thank you for your interest:)

 PE PIATA ROMANEASCA! 

Pret redus pana la sfarsitul lunii:) Transportul inclus in pret. 14 Euro sau 15$. 

În 1989 după căderea communismului în România, nu numai țara se găsește în mijlocul multor schimbări dar și Carmen, o adolescentă hărțuită de încercări, printre care și un missionar American. Va reuși ea să înfrunte atât durerea trecutului cât și frica prezentă în fața alegerii unei vieți noi? Acest roman este bazat în totalitate pe experiențele personale a autorului și va trasporta cititorii în adâncul luptelor ei emoționale ca copil și în cele din urmă ca femeie, soție, soră și copil a lui Dumenezeu. Acest roman este primul într-o serie, bazat pe viețile fraților și a surorilor Damean din Hunedoara. 372 de pagini. 

Cartea se poate cumpara privat de la sora mea Delia, lasa-ti mesaj cu adresa si numele la  +40 760 562 282 sau pe Facebook. (Exemplare se gasesc in Ulm si Berlin- Germania sau Traun -Austria pentru cine e mai aproape, timite-ti-mi text la 011 206 458 2233 sau e-mail la: mcknightcarmen@yahoo.com daca aveti nelamuriri:)

Pretul: 30 de lei + 5 lei transportul pentru cei din Romania.

In afara Romaniei: $14 (56.22 lei) +13 lei posta simpla sau 25 de lei recomandata say pay pal la mcknightcarmen@yahoo.com

Va multumim de interes:)

frame-coperta