La Revedere

Sa zici ‘La revedere’ este un lucru greu si usor, depinde de natura circumstantei. Dar inainte de a incepe, va pot zice ca musafirii (alergia de piece), si-au impachetat catrafusele si au plecat de buna voie, lucru mult apreciat. Acest ‘La Revedere’, nu a fost greu de fel, precum va pute-ti imagina:)

Amu, toti sintem plini de nevoia de a ne lua ramas bun, fie ca vrem sau nu, de anumite persoane sau circumstante. De obicei, dupa ce stam la taifas cu Bunul Dumnezeu ceva amar de timp, descoperim de la cine trebuie sa ne luam ramas bun; fie rautate, fie suparare, fie invinovatire, fie ura, fie deznadejde, fie boala, si lista-i tare lunga asa ca ma voi opri aici. Nu-i nevoie sa ne ascundem dupa deget, fiecare din noi avem nevoie de o despatire-doua si de o usurare sufleteasca macar o data pe saptamina, daca nu zilnic. Amu, eu cam vreu sa-mi iau ramas bun de la deceptie, manipulare si boala asta, ca nu-ar strica de fel.

Deceptia unui om care se numeste Crestin dar traieste un exemplu de viata mai inegrit decit cei care nu cred in Dumnezeu.

Manipularea facuta ‘in numele lui Isus si a lui Dumenzeu’ care nu-i de fel in linie cu caracterul Bunului Dumnezeu, dar mai degraba se aseamana cu traditiile, si ura unui om plin de intuneric.

Si boala… mai trebuie sa explic de ce?😂

La revedere Deceptie, Manipulare si Boala. Inchide-ti usa dupa ce iesi-ti afara si sa nu va mai intoarce-ti veci.

Amu am sa fluer un cintec de la Bunul Dumnezeu sa spal locul care a fost ocupat recent de atita risipa si-l voi umple iara, dar de data asta cu zimbetul si bunatatea Bunului Dumnezeu.

Va doresc spor la treaba luandu-va la radul vostru ramas bun de la anumite vechituri, si mai vorbim sper cit mai des. Mi-e dor de voi, toti, dar intr-o zi vom sta la taifas, cu sigur.

Doamne multami de toate:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.