Vesti

Alin si Carmen canta pe fundalul fratilor Groza- “Am stat de vorba”

Mama inca e la terapie intensiva, deoarece “tulburarile de inima sunt destul de severe” dupa doctorul de sectie si oxigenarea inca nu-i la nivelul la care vor ei. Dar dupa dializa mama sa mai linistit. Inca nu putem vorbi cu ea pentru ca este prea slabita.

Am vorbit cu ambasada romana la Washington DC si Los Angeles. Cu pasaportul american nu pot intra de fel in tara. Numai comuniunea europeana au dreptul sau cei cu pasaport roman la curent. Al meu este expirat. Am inceput procesul de al re-inoi. Acum astept. Pe Chet nu-l lasa de fel in Europa, sau cel putin in Romania. Si acuma voi vedea daca am puterea de a merge singura odata ce primesc pasaportul roman, dupa ce testul de covid va iesi negativ. Pot sta in tara 72 de ore fara carantina dupa care ori intru in carantina ori plec inapoi. Astea sunt in mare noile legi de a calatori din America in Romania si numai cu dovada ca este un caz de urgenta.

Ne rugam in continuare si multumim lui Dumenzeu pentru orice veste buna care o primim cu privire la mama. Va multumesc din nou pentru sustinerile in rugaciune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.