Perspectiva

https://youtu.be/NJukOh736Sk

Trenul din statia “Rinichilor” a plecat cu o piatra de 2mm spre urmatoarea statie; cel putin asa mi sa spus Duminica seara la spital, ceea ce explica de ce in ultima luna nu m-am simtit chiar asa in forma. In aceste momente de odihna trec prin scrisorile primite in trecut de la unii sau de la altii. Binenteles ca plang cand citesc randurile scrise de mama (sunt ca o comoara pentru sufletul meu) si rad citind cele scrise de fratii si sora mea. Dar am gasit o scrisoare scrisa de unchiu Marcel care mi-a amintit de timpurile cand ascultam formatia crestina LAMB- (am trimis un cantec mai sus in caz ca sunte-ti curiosi) si trecand printre lanurile propozitiilor si a cuvintelor srise in trecut, imi reamintesc cata dragoste era intre frati si surori si ce grea era viata materiala in acele timpuri. Tot odata inteleg ca vin vremuri grele iar pentru multi va fi foarte greu, ceea ce ma face sa ma rog mai mult pentru pace si speranta in general. In trecut erau momente cand eu una ma bucuram de lucrurile simple si acum mutandu-ne “la tara” vad ce frumoasa e viata simpla din nou. Multa munca dar isi are o frumusete simplistica si o legatura cu natura din jur extrem de apropiata. In primavara vom cumpara pui de gaina sa avem oua de casa. Vom planta pomi fructiferi, vita de vie si ne vom pune si gradina. Drept vorbind sper sa iese ceva din gradina aia:)

Dar revin, citind aceste cuvinte din scrisori pline de o credinta simpla si frumoasa ma re-leaga cu ce este important, anume relatiile intre oameni si relatiile intre mine si Dumnezeu si apreciez temelia pe care stau construita de parinti, frati si surori, prieteni si cunostinte si in primul rand Dumnezeu, o temelie buna si puternica care desi a trecut prin multe furtuni a rezistat si rezista, datorita semintelor si eforturile puse in mine de altii. La randul meu incerc sa nu fiu oarba nevoilor celor din jur, si sa-mi amintesc ca un zamber, sau o vorba buna face mult pentru un cineva care trece prin incercari.

Inchei prin a spune ca pacea care numai Dumnezeu o poate da sa ne umple vietile ca sa nu traim intr-un mediu plin de frica si deznadejde. Va las ca trebuie sa pun cateva lemne in soba sa nu se stinga focul-asa incalzim casa:) Va doresc o saptamana buna cu multa pace si D-nul cu voi:)

God Bless:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.