Pentru Daniel

Draga Daniel,

Ce pot eu sa iti zic…cu zambet in san si sprinceana ridicata… decat caci peripetiile apartamentului nostru nou continua, lucrul necesar pentru a nu crea o viata plictisitoare.

Asigurarea apartamentului care trebuia sa intre in efect in momentul cand am semnat actele, nu a fost valabila (nu-ti fa necaz si noi am fost la fel de surprinsi cand am aflat) datorita unor confuzii birocratice. Ca atare faptul ca am inundat vecina de jos (fara intentie de data asta) nu este asigurat. Alti bani, alta distractie;) Am fi putut dat in judecata cateva companii dar m-am gandit ca timpul este mai bine folosit in a-mi  recupera sanatatea decat in a ma certa cu avocatii.

Vecina de sus ne scartie tavanul ori de cate ori se misca dintr-o parte in alta… si se misca tanti mult si bine, lucrul care ma face fericita de sanatatea si vigoarea ei dar il streseaza la maxim pe Chet care-i sensibil la galagie. Stim ca la 10:30 pm merge la culcare dupa jumate de ora de umblat cand la stanga cand la dreapta (cred ca face exercitii), la 1 am se scoala pentru o pauza la baie, urmata indeaproate si de noi (daca tot ne-a sculat hai sa golim vezica), si la 6:50 am scularea pentru a merge la munca. Ei inga, i-am zis la Chet ca nu o sa-i placa la apartament, dar daca a insistat… Zilnic ma intreaba acuma el pe mine cand vreau sa ma mut la casa:)))))))))

Saptamana trecuta am aflat ca sunt nevoi de renovari, lucrul de loc socant, arata blocul asta de parca a fost transportat din Europe de Est ca drept amintire victimelor comunistilor, si ca portia noastra va costa in jur de $92 000. Cand am auzit aproape am facut pe mine, lucrul pozitiv in caz ca eram constipata, si dupa ceva transpiratii si prespiratii, am inghitit in sec si mi-am dat seama ca astia vor sa aduca cladirea la standardul de azi cica, macar asa un pic sa nu ne facem de ras. Prea tarziu, ca eu rad acuma de la stres.

Si cum vezi mai Daniele, numai peripetii sa nu mai zic ca Chet si-a castrat sistemul audio nou din cauza vecinei de jos care mi se pare ca are darul de a se plange din orice.

“I had to emasculate my new sound system.” Mi-a zis Chet intr-o seara dupa o alta plangere, si sa-i fi vazut tu fata lui trista, ca ti se rupea inima de durere.

“Cand vrei sa te muti Carmen, ca eu sunt gata sa ma mut acuma.” Mi-a zis trist. Daca as fi stiut ca numai atata ar fi luat sa-l conving ca o casa e mai buna decat un apartament, as fi incercat metoda, dar e bine ca omul in general sa aibe experiente de tot felul.

Deci dupa cum vezi Daniel, peripetiile apartamentului nou continua si cine stie ce iti voi mai zice pe viitor? Sper ca tu esti bine si vecinii tai nu-ti fac necaz, ca viata ti-e plina de peripetii  si deabea astept sa ne vedem in vara:)

Cu drag, Carmen:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.