Puterea rugaciunii

Photo by MART PRODUCTION from Pexels

In tinerete nu mi-am dat seama de puterea rugaciunii, a luat ani si durere ca sa-mi dau seama atat de importanta cat si de puterea colectiva a rugaciunii.

Fratele Marcoi, fost pastor al Bisericii Baptiste Nr. 3 din Ceangai, Hunedoara, are nevoie de puterea rugaciunii acum, atat el cat si sotia lui, sora Marioara, fata lui, Eliza si nepoata lui, Michelle. (Precum si baiatul lui si familia lor).

Doamne iti multumim de intelepciune in a stii ce sa intrebam, dar stim ca acum este nevoie de sanatate completa, de intelepciune in a stii ce decizii trebuiesc luate in directia tratamentului, puterea de a lua aceste decizii, puterea de a confrunta ce este de confruntat, si discernamant. Orice umbra de frica si disper sa fie absorbita de puterea dragostei si cunostinta pacii ceresti, orice deznadejde sa fie inlocuita cu nadejdea puterii tale, si speranta ca Tu esti cel care are ultimul cuvant nu doctorii. Iti multumim ca Tu iubesti atat de mult copii tai in orice stagiu al vietii si esti tot timpul alaturi de ei, ii sprijini, ii intaresti, ii iubesti si niciodata nu-i parasesti. Amin.

Va multumesc.

God Bless:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.