Ai Eșuat din Nou?

„Nu am eșuat. Tocmai am găsit 10.000 de lucruri care nu funcționează.” -Thomas Alva Edison

Ești în mijlocul viziunii tale și pare că nu există o îndrumare clară, prea multe uși se închid și drumul către succes este atât de obositor și copleșitor? Am trecut și eu pe acolo. Într-un fel, încă sunt pe drumul meu către sănătate, încă învăț și încă lupt. Dar cu mult mai multe resurse și speranță 🙂

Nu ai eșuat, pur și simplu ai găsit multe moduri prin care mersul tău către viziunea ta nu funcționează, încearcă din nou și din nou și din nou până când ajungi la final. Succesul vine cu 10% inspirație și 90% transpirație, mai multă frustrare decât sărbătoare și multă determinare chiar și atunci când lucrurile par sumbre. Opreștete doar când ai încercat absolut totul și chiar și atunci pleacă cu zâmbetul pe buze pentru că ai învățat atât de multe! O cantitate neprețuită de înțelepciune se află acum în tine și nu ești un eșec. Mi-aș dori să fiu acolo cu unii dintre voi – am doar o dorință către anumite viziuni, nu toate, dar mulțumesc lui Dumnezeu pentru că încercați și reușiți în chestiuni cu care nu m-aș deranja niciodată – pe câmpul de luptă, dar nu e timpul meu încă. Momentan sarcina mea e de a mă recupera, de a mă vindeca și de a te susține pe tine, cel care este în mijlocul acțiuni. Și îmi place să te încurajez! Ești atât de puternic/ă și curajos/ă, atât de imaginativ/ă și dăruitor/oare, atât de strălucitor/e și minunat/ă creație a lui Dumnezeu. Deci, nu te lasă! Vorbesc despre cei care depun eforturi și fac sacrificii pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

Faptul că încerci, demonstrează că nu ești un eșec, ci un visător, un vizionar:) Minunat!

Nu ai o viziune? Nu știi care este scopul tău? Ia un moment și liniștește-ți inima și sufletul. Privește în inima ta. Ce îți place să faci? Cum poți ajuta alții cu acea pasiune pe care o ai în interior? Începe de acolo. Acea pasiune a fost pusă acolo cu un motiv. (Nu vorbesc despre pasiunile autodistructive, acestea sunt așa cum am menționat: autodistructive).

Pentru acele cazuri „fără speranță”, ei nu au nevoie de o viziune momentan, mai degrabă trebuie să învețe cum să-și recunoască valoarea ca ființă umană nu în ochii presei sau a site-urilor sociale, ci în lucrurile care contează. Majoritatea tinerilor trebuie să învețe ce înseamnă sacrificiul, ce este sacrificiul? Ce înseamnă să-ți pese de altul? Ce este compasiunea? Ce este răbdarea? Ce este valoarea umană? Și îi putem învăța nu impunând reguli, nu cedând fiecărei capricii egoiste, ci fiind exemple mari de o dragoste reală față de o altă ființă umană, față de animale și față de natură.

Dumnezeu să ne ajute:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.