Cuvinte intelepte a unei mame intelepte

Buna dragilor. Am dat de o cutie de scrisori pastrate de mine dealungul anilor, scrisori de la parinti, frati si prieteni si de o saptamana le recitesc cu drag. Cuvinte frumoase de la Ica, Camelia Seman (fosta), Nicoleta Muresan, Stoienoiu Monica, Simona Lavric, tusa Rodica si unchiu Marcel, Simona Anitei (fosta) si multe alte persoane si trec prin lanul memoriilor cu zambet in suflet.

Dar cuvintele unei mame, mai ales unei mame care nu mai este fizic aici pe pamant cu noi, sunt cele mai de pret. Prin aceste cuvinte ea imi aminteste multe lucruri care le-am auzit dealungul anilor, lucruri frumoase la adresa lui Dumnezeu ca de exemplu: “Eu una cred in fagaduinta lui Dumnezeu prin cuvantul sau ca daca eu sunt in El si El este conducatorul vietii mele (aceptand aceasta in fiecare zi): “Astazi a intrat mantuirea in casa aceasta” sau “Tu si casa ta” ve-ti fi mantuiti, primindu-va pe toti ca o binecuvantare si daruri de la Dumnezeu asa ve-ti ramane mereu “ai Lui” nu ai mei.” Randurile astea mau pus pe gand: cand am spus ultima data Doamne ca-ci ai mei copii sunt ai tai? Ca atare iti multumesc ca mi i-ai dat imprumut pe aceasta perioada a vietii pe pamant si da-mi in continuare intelepciune sai sfatuiesc in planurile care le au pentru viitorul lor dar sa nu uit de tine Doamne. O mama draga nu am inteles eu mai nimic pana nu am devenit si eu mama. Cat de mult fac vorbele mamei, mai ales a unei mame intelepte. Cat de buna temelie construieste mama care iubeste pe Dumenzeu si se lasa ajutata de El. Roadele se vad de obicei dupa multi ani si numai atunci de multe ori. Rabdarea unei mame e nelimitata.

A trebuit sa impart aceste lucruri cu voi azi:) Va doresc o zi,sear, dimineata buna si muta rabdare, putere si intelepciune pentru toate mamele, pentru ca ele construiesc viitorul.

God Bless:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.