Unchiu Marcel si tusa Rodica

Ehh, ce tinerei erau ei aici in fortografie:)

In viata nu ai cum sa inaintezi fara ajutorul celor apropiati. Domnul pune multe persoane in calea noastra sau in cazul asta in familia noastra ca sa ne ajute si sa ne indrume. Ei, pentru mine printre acesti oameni speciali sunt si unchiu Marcel si tusa Rodica.

Oameni buni si muncitori au trecut prin multe incercari in viata lor dar si au biruit. Ma impresionat intotdeauna faptul ca au avut mult curaj si au reusit sa faca multe in viata.

Unchiu a muncit ca miner in Judetul Hunedoara. Asta mi-aduc aminte cand eram eu copil, pe urma a plecat in strainatate si a lucrat in Austria si Italia. Pentru cei care sunt plecati din tara in strainate stiu ca nu-i usor sa traiesti printre straini. Dar revenim la timpurile copilariei: cand mergeam la ei acasa eram bine veniti, serviti tot timpul cu mancare buna si conversatia era interesanta. (Eu sunt o persoana tacuta cand stam fata in fata, ca atare nu interesanta, dar tusa si unchiu in schimb nu-s asa.)

Sora mai mica a lui mama, tusa este alta persoana importanta in viata mea:) Imi place ca e cocheta, si are un fel foarte clar si frumos de a vorbi. Foarte foarte amiabila. (Sunt multe cuvinte care le-am uitat pe romaneste si imi limiteaza stilul de a scrie, scuze.) Cand mergeam la ei-pe timpul copilariei- ma jucam mult cu verisorii mei mai mari, dar cand am crescut si eram domnisoara stateam altfel de vorba cu tusa si unchiu:) Si acuma, ma bucur mult cand pot vorbi cu tusa, ea imi aduce aminte mult de anumite aspecte din copilaria ei si a lui mama:) Cu dar profetic mi-aduc aminte multe cercuri de rugaciuni se faceau la ei in apartamentul din Hunedoara, pe vremea comunismului. E, ce vremuri. Tot la ea am petrecut mult timp la telefon cand vorbeam cu Chet inainte de a ne casatori. Pe timpul ala trebuia sa astept cel putin jumate de ora pana se facea legatura si asteptand, stateam de vorba cand de una cand de alta cu ei. Vorbind cu tusa aflu multe lucruri din trecutul ei, si o apreciez si mai mult. A trecut prin multe dar a si biruit mult cu ajutorul lui Dumnezeu si sunt mandra de ea:) Si de unchiu. Pe vremea comunismului nu a fost usor pentru familiile crestine si cu multi copii, dar in ciuda faprului asta au trecut cu ajutorul D-lui peste multe dificultati. Dar tusa a fost si a ramas frumoasa:) Doamne iti multumesc ca ii am in viata mea si le doresc in continuare multa sanatate si multa pace de la Domnul:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.