Sora Didina

Nu ma intereseaza versiunile negative a altor persoane cu privire la sora Didina. Pentru mine, sora Didina a fost si va ramane o femeie cumsecade cu un aer de doamna.

La ea in vana eu am facut botezul. Ea a organizat totul: of de la mincarea foarte buna, prajiturile excelente, pina la buchetele de flori primite dupa botez:) La masa a fost o atmosfera placuta, cu umor si convorbiri interesante si am ramas recunoscatoare efortului sorei Didina pina in prezent. Desi copil, in comparatie cu sora Didina, intotdeauna mi-a vorbit frumos si cu respect.

In timpul nuntii, tot ea ne-a dat un evantai care a fost de ajutor lui Chet, neobisnuit cu caldura verii romanesti, cu programul lung de biserica si lipsa de aer conditionat.

O vad si acuma, cu parul scurt si cret, cu zimbet pe buze si gust frumos la imbracaminte. Realizez cit de putina cunostinta in domeniul obiceiurilor culturale sau bisericesti am avut (si inca mai am) la vremea respectiva si cit de mult a facut un cuvint frumos, o incurajare si un gest placut.

Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru oameni cumsecade, ca sora Didina.

Va doresc o zi buna la toti si Domnul cu noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.