La Multi Ani! Draga Chet

Crezind ca e fetita, parintii lui Chet i-au ales numele Jill, si au fost foarte surprinsi cind Chet a intrat pe lume ca baiat:) Ca frate mai mic, Chet a avut o copilarie normala, si numai un singur frate mai mare, Mark, care ia facut necaz prin intaritarile copilaresti.

De la bun inceput Chet a fost un copil dragut cu o personalitate buna si calma, placindu-i mult cartile de benzi desenate, motocicletele si tobele. In clasa a 7-a a intrat in fanfara scolii la tobe si la 13 ani si-a strins destui bani (a muncit pentru ei) ca sa-si poata cumpara prima motoreta.

Ca adolescent, Chet era prea timid si rusinos sa vorbeasca cu fetele preferind compania prietenilor lui; Ion, Mike si Jeff. Impreuna au facut multe nazbitii pe acea perioada. A doua zi dupa ce a terminat liceul sa mutat cu bunicul lui in Seattle, unde a avut o serie de pozitii de munca. La 19 ani, si-a dedicat viata lui Dumnezeu (Chet nu a crescut crestin si parintii lui nu sint crestini dar sint oameni de treaba) si sa hotarit sa invete cum sa lucreze cu miinile in caz ca Dumnezeu l-ar fi chemat in cimpul misionar. Asa ca sa mutat in Bremerton, si a inceput sa lucreze in constructii timp de doi ani. Asa a aflat ca ura domeniul de constructii si sa mutat inapoi la parintii lui, unde seara si-a continuat clasele de facultate dar in timpul zilei lucra la o companie de curent electric, pe urma la UPS. Atunci a salvat multi bani, pentru scoala de aviator dar Razboiul din Golf, care a inceput in 1990, i-a taiat visul.

Mark, fratele lui mai mare care numai ce a absolvit facultatea de video si film, l-a convins sa intre in business impreuna. Chet si Mark au inceput o cariera in domeniul filmului si a luat ceva timp pina sau stabilit financiar.

Intre timp, o echipa de misionari din biserica la care mergea Mark, condusa de John Stabb, au plecat in Romania si l-au convins si pe Chet sa mearga ca cameraman. Acolo m-a intilnit pe mine, m-a cerut in casatorie si a venit inapoi dupa cinci luni, dupa care am facut nunta si tot in anul acela, in Octombrie, am venit impreauna in America. Impreauna avem trei copii, Merrill, Meleah si Alex, si ducem o viata buna, multumim lui Dumnezeu:)

Ca tata Chet este extraordinar, si i-a placut din totdeauna sa petreaca timp cu copii. Vazind familia mea mare din Romania, Chet a vrut multi copii dar datorita sanatatii mele subrede ne-am oprit la trei.

Ca sot, Chet este excellent:) E un om calm, chibzuit si intelept. Impreuna am trecut prin multe dar datorita credintei si ajutorului lui Dumenzeu le-am trecut cu bine pe toate.

Azi e ziua lui:) Si ii doresc toata fericirea posibila din lume si sanatate maxima, ca merita:)

Te iubim mult Chet si fara tine viata noastra nu ar fi asa de frumoasa. Multumesc Bunului Dumnezeu  pentru un asa tata, sot si om bun:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.