Cu Biblia in mina si ura in suflet

Este un numar prea mare de copii abuza-ti in famiiile de pocaiti. Pe o latura se predica despre bunatatea lui Dumnezeu fata de omenire dar acasa, in intimitatea familiei, multi copii simt zilnic pe propria lor piele ura, furie si durere de la aceeasi persoana care poate cu citeva ore mai devreme era in biserica cu Biblia in mina si cu expresie falsa de sfiala. Ce e si mai criminal, din punctul meu de vedere, este ca acesti abuzanti se folosesc de versete biblice ca sa manipuleze copii sau sotii/sotiile, au nevoie disperata de a fi el/ea capul, continuind fara sa-si dea seama un blestem generational. Exodus 43:7. Astfel provoca confuzie atat emotionala cit si neurologica in copii sau soti/sotii, provoca boala in corp produsa ca atare de la stresul tot timpul prezent, care incepe sa schimbe DNA-ul in celule si in general impleteste o imagina falsa si negativa a vietii si a lui Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, asta este una din metode cu cel mai mare success a duhurilor negative impotriva lui Dumnezeu si creatiei lui. Aceste duhuri negative loveste in copii lui Dumnezeu cu intentia de a rani si de a provoca o atmosfera cheotica, unde pacea, iertarea si dragostea nu mai exista. Vorbesc din experienta. Pina nu am inceput sa iert nu am putut incepe procesul de vindecare. A ierta e cheie atit din punct de vedere fizic (vibratia pozitiva in corp aduce harmonie, ca atare vindecare), emotional (din punct de vedere neurologic, inima comunica cu creierul si cu sistemul digestiv prin a imprastia in corp hormoni si chimicale. Astea pot fi daunatoare ori hranitoare, depinde de starea emotionala a omului.) si spiritual (Efeseni 4: 31-32; e una din singurele cai in care ii legam miinile lui Dumnezeu si dam friu liber duhurilor negative, cu alte cuvinte ne facem singuri necazuri in viata). Multi dau vina pe drac pentru probleme lor, cind in realitate nu au decit sa se uite in oglinda, inclusiv eu. Singuri ne facem probleme dar e mult mai usor de a pune vina pe altul si de a fugi de responsibilitatile noastre decit de a infrunta necazul sau primejdia.

In viata intimpinam multe greutati, ceea ce Isus ne-a facut de cunoscut, dar cum le infruntam e diferenta dintre a crede ca Dumnezeu este de partea noastra sau nu. Emotiile prin care trecem in procesul durerilor e normal, pus in noi de la Dumnezeu, e atitudinea noastra fata de problema care face diferenta intre a zimbi sau a fi plini de furie, cum sint abuzantii care, in realitate, sint oameni slabi fara control sau putere. Si ei stiu treaba asta dar nu vor admite asta veac.

Pentru cei care au trecut prin valea neagra a abuzului: Imi pare rau de treaba asta. Sfat de la altul care a trecut pe acolo: iarta si gindeste in felul urmator-vreau sa fiu fericit/fericita, e mult mai important decit ura si revansa. Va lua timp, si va fi o vindecare treptata dar de meritat. A putea zimbi cu adevarat si cu toata inima si de a simti in propria-ti inima eliberarea trecutului e una din cele mai frumoase experience pe lumea asta. Pe cit posibil indeparteaza-te de abuzant si inconjoara-te cu oameni sanatosi mental si emotional, dar continua sa ierti. Sint zile cind trebuie sa-mi iert tata de patru, cinci, zece, saptezeci de ori. E okay. Continua sa ierti, asta nu inseamna ca trebuie sa continui sa te lasi abuzat (daca cu putin-ta, poate inca esti copil si stai cu parintii, in cazul asta, nu ura ca te ranesti pe tine insu-ti). Pe mine ma salvat Dumnezeu, desi in uram (datorita imaginii false si negative primi-te ca educatie de la un abuzant), dar in timp, usor mi-am deschis inima pentru ca am vazut dragostea reala (desi mi-a fost greau sa o accept o perioadade timp). Azi stiu cu fermitate ca Dumenzeu ma iubeste, pentru mine el este imaginea noua a unui tata si comunic zilnic cu el, cum as comunica cu un tata iubitor, daca as fi avut unul pe pamint.

Doamne, iti multumesc pentru ca esti cu toti cei in durere si abuza-ti, pentru ca ii iubesti fara nici o conditie atasata in mod manipulator, si ca le dai putere celor in necaz sa ierte si sa-ti simta dragostea in inimile lor. Amin.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.