Cele Trei Ginduri

In viata suntem bombardati zilnic de ginduri negative, atit cele de la sine cit si de la cei din jur. Ce ne-a vorbit Dumenzeu in Biblie incepe sa fie dovedit stiintific si anume; cum gindim dirijeaza nivelul de sanatate pe plan trupesc, sufletesc si spiritual.

Dar daca zilnic decidem sa ne gindim la trei lucruri pozitive care ne aduc bucurie in suflet si trup si spirit, inzdravenim sistemul imun, imputernicim sistemul cardiovascular si traim mai mult.

  1. Azi ma bucur de soarele de pe fata mea, ca imi dau seama ca aduce sanatate la toti si e un dar de la Dumnezeu.
  2. Darul de iertare. Am esuat la capitolul asta ani de zile, desi mi-as fi dorit sa am success. Nu am stiut ce inseamna a ierta dar mai mult de atit, nu am crezut ca altul care mi-a facut rau merita iertarea mea. Ufta:) Dupa ce am cazut la pat pe prag de moarte Dumenzeu mi-a aratat ceva ce inainte eu nu am bagat de seama sau as fi crezut daca alt om mi-at fi zis. “Carmen, tu singura te-ai pus in pragul primejdiei. Ti-ai slabit sistemul imun pentru ca nu ai iertat si ai dus boala de minie in inima  atita timp ca acuma si daca ai vrea nu stii cum sa uiti pe altul care te-a ranit.” Am stiut ca adevarul lui Dumnezeu a expus ceva din mine. Dar de atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu (voi explica mai bine in viitoarea carte care o voi scrie) am inceput sa iert inainte ca minia sa-si impleteasca ghiarele in jurul inimii mele.
  3. Chet, sotul meu. Este un om intelept si minunat si ma bucur de prezenta lui in viata mea zilnic:)img_5529
  4. Care sint cele trei ginduri pozitive in viata voastra? Ca si muschii corpului trebuie repetate zilnic:) O zi binecuvintata va dorest la toti:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.