Delia cea Frumoasa

IMG_4474 Cu sotul ei, Sami in fotografie.

IMG_4661 Ei cu Delia inainte de a pleca ei in America:)

Nu este o surpriza pentru nimeni frumusetea Deliei, parca a fost facuta intru-un lan plin de flori si cine o vede ori zimbeste ori rivneste frumusetea ei.

A cincea dintre frati si surori, Delia a fost tacuta cind era mica dar si o fire determinata. Datorita distantei intre virstele noastre dar imi imagines si datorita lipsei de maturitate in tinerete din partea mea nu eram prea apropiate una de alta in adolescenta mea si copilaria ei. Ea sa cam pierdut in fundalul zgomotos al fratilor mei. Din fericire tata a avut o sensibilitate asupra fetelor lui si nu prea a fost batuta dar in schimb a fost ranita emotional. Cind ma uitam la Delia vedeam o atmosfera de mister pe fata ei. Delia e greau de citit, dar mi-a placut faptul ca aveam o sora.

Clar, Delia a avut multi admiratori de sexual opus in adolescenta ei dar ea a ramas credinciousa inimii ei si lui Dumnezeu.

Am fost extrem de impresionata cind am aflat ce artista buna e, si Delia a pictat multi pereti la viata ei, chiar si la orfelinatul fratelui Hada:) Mi-ar place sa va arat o fotografie cu o pictura de a ei dar nu am, deci Delia, trebuie sa-mi trimi-ti una:)

Dupa liceu, Delia a facut scoala de asistenta medicala si in cele din urme a ajuns in Italia, la Roma, unde a lucrat multi ani la spitalul Vaticanului in sectia de copii, la cazurile cele mai severe. Acolo a petrecut multe nopti nedormite si ore lungi in picioare. Tot in Italia, la intilnit pe Samin, sotul ei si impreuna au doi copii; o mini Delia si un mini Sami din punctul meu de vedere.

Anul trecut sa-u mutat inapoi in Romania impinsi de dorul de tara si economia slabita a Italiei. Tot anul trecut au inceput constructia casei lor la Marghita, aproape de Oradea si anul acesta a fost de mare ajutor mamei mele care la un moment dat era bolnava grav. Cu ajutorul Deliei, mama sa pus un pic pe picioare.

Ma bucur mult cind o vad fericita si implinita si deabea astept sa vad ce mai are Dumnezeu pentru ea in viitor:)

P.S Delia vorbeste trei limbi (Italiana, Romaneste si Engleza).


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.