Flavius cel Curajos

IMG_4658Eu cu Flavius.

Nascut al saptelea, Flavius face parte din echipa brunetilor impreuna cu mine, Alin, Iosif,  Alex si Oana. Echipa blonzilor este formata din Sergiu, Marius, Delia, Tibi, Iulian si Fanu.

Flavius a fost un copil simpatic cu gropite in obrajiori, plin de energie si guraliv:) Ca adolescent Flavius a fost plin de glume si peripetii, facindu-i pe multi sa rida, dar in spatele glumelor erau ascunse dureri de burta frecvente provocate de stresul abuzului din frageda-i copilarie.

Intre timp in Germania, Sergiu a citit un anut in ziarul local care i-a stirnit o idee. O echipa noua de fotbal cautau jucatori si Flavius era stiut in Romania ca fotbalist bun. Sergiu la adus in Germania atit pe el cit si pe Leo si amindoi au dat interviu la fotbal si au intrat in echipa, Flesh ca jucator si Leo ca portar. Foarte repede Flesh a devenit steaua echipei si cel mai bun jucator. Leo, care veni-se numai pentru fructele si ceaiul servit dupa practica, a fost dat afara. Singurul obstacol intre bogatie si faima au fost actele care nu le-au reusit nimeni sa le faca desi a fost depus effort din partea nemtilor. Impins inapoi in Romania, Flavius a terminat liceul in Hunedoara, pe urma a plecat la Arad, unde a stat la Alin si a terminat facultatea de inginerie. In timpul facultatii a intilnit-o pe Adina la Ilia, si sau casatorit dupa ce a terminat facultatea. Sau stabilit in Timisoara si impreuna au o fetita:)

Adina lucreaza in mediul tehnic si Flesh lucreaza ca prezentator la un post de radio Crestin in Timisoara, (rve.timisoara), emisiune data live pe Facebook si YouTube, zilnic. Are darul vorbirii repede si clar:) Dar bine practicat din copilarie. Flesh poate prezenta orice si oriunde cu o usurinta uluitoare. Eu as face pe mine si as voma non-stop, dar Flesh parca a fost nascut cu microfonul in mina, si ma bucura mult faptul acesta. Flesh este mult implicat in biserica locala, dar in ultimii cinci ani un nor de boala care l-a pus in paturile urgentei mai mult decit va pute-ti imagina, a pus multa tristete in sufletul lui Adina si a-l nostru. Flesh trebuie sa aiba grija la dieta si stilul de viata cit de calm possibil, dar in general se simte bine si e fericit linga mica lui familie:)

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru Flesh si ma bucur ori de cite ori aud ca e bine si fericit:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.